VACATURE: 3 getalenteerde projectleiders

New Horizon Urban Mining is op zoek naar tenminste 3 getalenteerde projectleiders! Heb jij ervaring met het aansturen van sloopwerken? Ben jij benieuwd naar hoe je met jouw kennis de wereld een beetje mooier en beter zou kunnen maken?

Dan zijn we op zoek naar jou!


New Horizon Urban Mining is een ‘native circular company’. Wij zijn vijf jaar geleden begonnen en zijn direct een circulair business model gaan toepassen. Dat is veel gemakkelijker dan een bestaand bedrijf proberen duurzamer te laten werken. Toch zoeken we niet persé de gemakkelijke weg. Wij zijn namelijk op een missie. Wij willen iedere dag bewijzen dat circulair beter is. Dat doen we door zoveel mogelijk materialen die vrijkomen bij de ontmanteling van gebouwen hoogwaardig her te gebruiken. Dat gaat dan om het op grote schaal naar de markt brengen van een breed assortiment aan bouwmaterialen uit Urban Mining, zoals beton, bakstenen, bitumen, gips, hout, elektra etc etc. Het gaat ons dus niet om complimenten voor mooie verhalen, maar om echte impact.

Wij hebben een hekel aan verspilling. Ook verspilling van talent vinden we doodzonde. We zijn dus bereid alles in het werk te stellen om ons talentvolle team uit te breiden met jouw talent. Neem contact met ons op als je nieuwsgierig bent (en de rest van je carrière nieuwsgierig wilt blijven!).

Een mailtje naar Alex Verkuijlen (directeur van New Horizon Urban Mining) is genoeg voor jouw eerste stap naar een circulaire carrière.

Wij zoeken mensen die samen met ons verder bouwen! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het aanbieden van donorgebouwen wordt wel zeer gewaardeerd.

Terug naar actueel overzicht