Week van de Circulaire Economie 2022

Week van de Circulaire Economie 2022

De landelijke Week van de Circulaire Economie staat wederom in het teken van kennisdeling. Circulaire koplopers organiseren allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie en hun ambities.

New Horizon Material Balance organiseert op dinsdag 8 februari in Circl te Amsterdam een ronde tafelsessie waarin diverse partijen u mee zullen nemen in de circulaire mogelijkheden van vandaag gericht op u als woningcorporatie. Onderwerpen van gesprek zijn circulaire subsidies, circulaire opleidingen en circulaire keukens. Tevens zullen we tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid hebben om met elkaar hierover nader in gesprek te gaan! Dit alles onder het genot van een lunch die het circulaire gedachtegoed omarmt.

COVID-maatregelen
We zullen dit evenement bij voorkeur fysiek organiseren. Als dit vanuit de overheid of vanuit Circl niet mogelijk blijkt, dan zullen we het evenement omzetten in een digitale variant. Bij een digitale variant zullen we het programma inkorten van 11:00 – 12:00!

We kijken uit naar uw komst!

Terug naar Evenementen overzicht

Praktische informatie

Datum:
08 februari 2022
Tijd:
11:00 - 13:00
Lokatie:
Gustav Mahlerplein 1B te Amsterdam
Aanmelden

Programma

New Horizon Material Balance              Rob van Lith & Erik Koremans

Chainable (circulaire keuken)                Simon Rombouts

Draeckeburgh (circulaire subsidies)    Mitchell Gmelich

NCOI (circulaire trainingen)                  Lennart Dessens