Donorgebouwen versnellen de transitie richting een circulaire economie

Wij zijn ervan overtuigd dat een circulaire economie leidt tot een garantie op beschikbaarheid en betaalbaarheid van bouwmaterialen.

Juist de maatschappelijke doelstelling die we met New Horizon nastreven maakt dat de corporatie- en vastgoedsector voor ons heel belangrijk is. Wij willen van sociale woningen ‘gewoon’ weer sociale woningen maken. Betaalbaar en met een minimale milieu-impact. Daar hebben we jullie voor nodig! We zoeken ‘donorgebouwen’ en natuurlijk ‘afnemers’ van onze bouwmaterialen uit Urban Mining (volledig gecertificeerd natuurlijk en geleverd met dezelfde garanties als de lineaire alternatieven).

𝗗𝗼𝗻𝗼𝗿𝗴𝗲𝗯𝗼𝘂𝘄 𝗮𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻
Hierbij nodigen we jullie uit om te helpen samen een circulaire economie tot stand te brengen. Wij zoeken op grote schaal donorgebouwen om onze productie en distributie van circulaire bouwmaterialen voldoende te kunnen blijven voeden.

Heb je een donorgebouw? Informeer naar de mogelijkheden!

Daarnaast organiseren wij diverse evenementen waarin we dieper ingaan op het vakgebied van Urban Mining en het proces van oogsten tot aan het leveren van circulaire bouwmaterialen inzichtelijk maken.

Wil je hier alles over weten, meld je dan aan: https://newhorizon.nl/new-horizon/evenementen/

Terug naar actueel overzicht