Meer weten?

Contact

Erik Koremans

Directeur Material Balance

06 - 22 94 57 29

Mail Erik Koremans

Circulaire subsidies

New Horizon maakte van Urban Mining een vak, ons vak! Wij denken niet in kranen en containers, wij zijn niet bezig ons bedrijf een beetje ‘minder slecht’ te maken. Wij sturen uitsluitend op impact. Al het andere is afgeleid en ondersteunend aan dit doel. Het blijkt hand in hand te gaan met het ontwikkelen van een gezond bedrijf dat behoort tot de koplopers in de markt die streven naar een circulaire bouweconomie.

Juist omdat we een zo groot mogelijke groep opdrachtgevers aan ons willen binden, maken we van onze circulaire ambitie niet het probleem van onze opdrachtgever. Wij garanderen en bewijzen al jaren dat Urban Mining niet duurder is, niet langer duurt, veel leuker is en heel veel duurzamer.

Door het toepassen van circulaire bouwmaterialen in nieuwbouwprojecten wordt er veel CO2 gereduceerd ten opzichte van het toepassen van lineaire bouwmaterialen. Daarom heeft de overheid sinds kort een aantal nieuwe subsidiemogelijkheden in het leven geroepen die leiden tot grote financiële voordelen op het bouwproject.

Wij werken samen met Van Draeckeburgh Subsidies en Financieringen. Van Draeckeburgh is al meer dan 25 jaar dé specialist in subsidies en financieringsregelingen voor de gebouwde omgeving. Zij kunnen bepalen of uw project aan de voorwaarden voldoet en het poteniële financiële voordeel inzichtelijk maken. Vervolgens helpt Van Draeckeburgh u met het optimaal benutten van de subsidieregelingen.

In onderstaande whitepaper (die te downloaden is via de downloadknop) heeft Van Draeckeburgh het meest interessante subsidieprogramma, de Milieu-Investeringsaftrek (MIA), met zorg uiteengezet. Hierdoor krijgt u inzicht in het subsidieproces, de voorwaarden en de mogelijke voordelen.