Meer weten?

Contact

Eric Peters

Kwartiermaker CDC

06 - 53599817

Mail Eric Peters

Circular Design Collective

WHY

Het Circular Design Collective

...heeft de kennis, ervaring en de nieuwste technieken in huis om in alle fasen van een project beheersbaar, circulair en regeneratief bouwen mogelijk te maken.

Het Circular Design Collective is dé poort voor opdrachtgevers naar de juiste circulaire architecten of ontwerpers. Wij ontwikkelen methodieken en modellen voor aanbodgericht en modulair ontwerpen. Daarnaast is het een broedplaats voor circulaire innovaties.

Partners

Het Circular Design Collective is ‘het grootste circulaire ontwerpbureau in de Nederlandse bouw’, bestaande uit: DOOR architecten, K3 Architectuur,  Superuse, VAN AKEN, OMRT en IMd. Allen hebben afgelopen jaren hun circulaire ambitie in meerdere projecten laten zien. In iedere fase van het bouwproces (beleid-, ontwerp-, bestek-, tender-, bouw-, onderhoud- en de ontmantelfase) zijn in dit collectief experts vertegenwoordigd, die vanuit circulaire principes concrete oplossingen in handbereik hebben.

Diensten

Het CDC heeft onderstaande set waardevolle diensten ontwikkeld die we nodig achten in de huidige transitie naar een circulair gebouwde omgeving.

 


 

Interesse in het Circular Design Collective?

Neem contact met ons via info@circulardesigncollective.nl of bel ons via 06 - 53599817.