Meer weten?

Contact

Manja Ellenbroek

Kwartiermaker CDC

06 - 10 94 94 01

Mail Manja Ellenbroek

Circular Design Collective

WHY

Het Circular Design Collective

...heeft de kennis, ervaring en de nieuwste technieken in huis om in alle fasen van een project beheersbaar, circulair en regeneratief bouwen mogelijk te maken.

Het Circular Design Collective is dé poort voor opdrachtgevers naar de juiste circulaire architecten of ontwerpers. Wij ontwikkelen methodieken en modellen voor aanbodgericht en modulair ontwerpen. Daarnaast is het een broedplaats voor circulaire innovaties.

Partners

Het Circular Design Collective is ‘het grootste circulaire ontwerpbureau in de Nederlandse bouw’, bestaande uit: DOOR architecten, K3 Architectuur,  Superuse, VAN AKEN, OMRT en IMd. Allen hebben afgelopen jaren hun circulaire ambitie in meerdere projecten laten zien. In iedere fase van het bouwproces (beleid-, ontwerp-, bestek-, tender-, bouw-, onderhoud- en de ontmantelfase) zijn in dit collectief experts vertegenwoordigd, die vanuit circulaire principes concrete oplossingen in handbereik hebben.

Diensten

Het CDC heeft onderstaande set waardevolle diensten ontwikkeld die we nodig achten in de huidige transitie naar een circulair gebouwde omgeving.

Nieuws

Circular Design Collective • Material Balance • New Horizon • Urban Mining • Urban Mining Collective • Urban Mining Concrete •

New Horizon introduceert haar eigen boek

In het boek Wij slopen niet, wij oogsten! introduceert New Horizon urban mining in Nederland. Een begrip wat nu niet meer weg te denken is in de bouw- & vastgoedsector, maar waar 5 jaar geleden niemand van had gehoord.

29 november 2021
Circular Design Collective •

Wederom nieuwe partner CDC

Wederom mag het Circular Design Collective een nieuwe partner verwelkomen. Dit keer gaat het om IMd Raadgevende Ingenieurs.

9 maart 2021
Circular Design Collective •

Bouwwereld; Circular Design Collective

Het Circular Design Collective is met een heldere ambitie van start gegaan: In 2021 zal minimaal 30 procent van alle gebouwen in Nederland worden ontworpen vanuit circulaire principes.

24 februari 2021
Circular Design Collective •

CDC verwelkomt OMRT

Het Circular Design Collective verwelkomt met grote trots een nieuwe partner. OMRT zal ons collectief komen versterken!

22 februari 2021

 


 

Interesse in het Circular Design Collective?

Neem contact met ons via info@circulardesigncollective.nl of bel ons via 06 - 10949401.