Meer weten?

Contact

Erik Koremans

Directeur Material Balance

06 - 22 94 57 29

Mail Erik Koremans

Onvoorwaardelijk kennisdeling New Horizon

Samen met de partners van het Urban Mining Collective werkt New Horizon dagelijks aan de totstandkoming en verdere opschaling van een circulaire bouweconomie. Om te versnellen en iedereen hierin mee te krijgen is onvoorwaardelijk kennis delen cruciaal. De ontwikkelingen gaan snel en steeds vaker wint de circulaire oplossing het van de lineaire manier van werken en denken. 

We moeten dit samen doen en we kunnen dit niet alleen. Daarom delen wij onze kennis en inzichten graag iedere maand met u!

Lees, DOE MEE, ervaar het in de praktijk of bezoek de eventsAlleen samen komen we tot een circulaire bouw- en vastgoedsector.

Doet u ook mee? Veel leesplezier!

Nieuws

Donorgebouwen versnellen de transitie richting een circulaire economie

We nodigen jullie uit om te helpen samen een circulaire economie tot stand te brengen. Wij zoeken op grote schaal donorgebouwen om onze productie en distributie van circulaire bouwmaterialen voldoende te kunnen blijven voeden. Heb je een donorgebouw? Informeer naar de mogelijkheden!

30 april 2024

Ken jij de Ciclobrick al? De baksteen met een verleden!

Samen met Wienerberger lanceerde New Horizon de CicloBrick. Meer informatie over het maken van de CicloBrick vind je hier: https://bit.ly/3PqLJfk
Zelf meemaken hoe de CicloBrick ontstaat? Neem deel aan de rondleiding in het Xperience Center van Wienerberger! Laat je inspireren over alle circulaire oplossingen die Wienerberger en New Horizon te bieden hebben.

18 april 2024