Meer weten?

Contact

Rob van Lith

Manager circulaire samenwerkingen New Horizon

06 - 22 53 67 99

Mail Rob van Lith

Onvoorwaardelijk kennisdeling New Horizon

Samen met de partners van het Urban Mining Collective werkt New Horizon dagelijks aan de totstandkoming en verdere opschaling van een circulaire bouweconomie. Om te versnellen en iedereen hierin mee te krijgen is onvoorwaardelijk kennis delen cruciaal. De ontwikkelingen gaan snel en steeds vaker wint de circulaire oplossing het van de lineaire manier van werken en denken. 

We moeten dit samen doen en we kunnen dit niet alleen. Daarom delen wij onze kennis en inzichten graag iedere maand met u!

Lees, DOE MEE, ervaar het in de praktijk of bezoek de eventsAlleen samen komen we tot een circulaire bouw- en vastgoedsector.

Doet u ook mee? Veel leesplezier!

Nieuws

New Horizon •

In de pers: Gemeentehuis Wijchen

De Stentor publiceerde onlangs een interessant artikel over het gemeentehuis in Wijchen waar New Horizon materialen oogst. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder!

23 februari 2024
New Horizon •

Heeft u zich al aangemeld?

Nieuwsgierig naar de circulaire oplossingen die Wienerberger en New Horizon te bieden hebben? Kom dan op donderdag 18 april a.s. naar Wienerberger in Elst voor een circulaire excursie in het Xperience center!

20 februari 2024
New Horizon •

Ricardo Hogenkamp Algemeen Directeur New Horizon

Ricardo Hogenkamp is per 1 februari 2024 gestart als Algemeen Directeur bij New Horizon. Ivo van der Mark, CEO JAJO: “Ik ben ervan overtuigd dat Ricardo samen met het huidige team van betrokken medewerkers verdere invulling gaat geven aan onze duurzame ambities.”

15 februari 2024
New Horizon •

Fijne feestdagen!

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een mooi 2024!

24 december 2023