Meer weten?

Contact

Erik Koremans

Directeur Material Balance

06 - 22 94 57 29

Mail Erik Koremans

Urban Mining Scan

Onze bijdrage aan de toekomst van de bouw- en vastgoed economie van NL:

“Een enorme voorraad bouwmaterialen en grondstoffen uit eigen land!”

We ontwikkelden de meest betrouwbare Urban Mining database ter wereld, waarmee we nu de reële voorraad materialen en grondstoffen in uw gebouwen kunnen voorspellen. Deze voorraad kunnen we door het toepassen van Urban Mining processen volledig benutten voor onze Nederlandse bouwopgave. Geen adviezen of theoretische modellen, maar de garantie op een beschikbare voorraad, zonder handelsbeperkingen, zonder enorme milieulasten, zonder grote transportkosten en zonder beperkingen. 

We wilden de investeringen in dit model aan het einde van 2020 doen, maar besloten dit te versnellen. Anderen vechten voor de levens van patiënten, besturen in deze complexe situatie ons land, zetten alle zeilen bij om door te blijven bouwen aan onze huisvestingsopgave of werken aan medicijnen en vaccins. Zij inspireren ons om ook het maximale uit onszelf te halen in de voorbije maanden. Juist nu! 

De Urban Mining Scan in eenvoudige stappen:

  1. Analyse van uw vastgoed(portefeuille) door toepassing van onze database
  2. Presentatie van uw Urban Mining voorraad in een overzichtelijke digitale rapportage
  3. Koppeling van uw projectagenda (sloop, nieuwbouw, renovatie) aan uw Urban Mining voorraad 
  4. Presentatie van de materiaalbalans (overall en per deelproject)
  5. Verstrekken van garanties door New Horizon Urban Mining (optioneel) 

Laat ons uw materiaalbalans analyseren (project-,portefeuille- of zelfs regionaal niveau) en help mee om de bouwproductie deels ‘van eigen bodem’ te realiseren. We hebben als land letterlijk en figuurlijk veel ‘in huis’, laten we dit alsjeblieft benutten. 

Voor meer informatie, voorbeeldrapportages en eerste ervaringen van corporaties, beleggers en ontwikkelaars maken we graag een online afspraak!