We zoeken 3 nieuwe collega’s! Kom jij bij ons werken?

Heb jij interesse in de circulaire economie? En realiseer jij samen met opdrachtgevers en ketenpartners de meest circulaire oplossingen? Wie weet word je onze nieuwe collega!

Wij zijn op zoek naar:

  • Projectleider

Als projectleider heb je de verantwoordelijkheid over het realiseren, coördineren en leiden van de ‘’oogstprojecten’’ van New Horizon. Dit doe je in samenwerking met een projectteam, bestaande uit de calculator/werkvoorbereider, uitvoerder en overige medewerkers op de oogstlocatie. Interesse? Lees hier de volledige vacature!

  • Circulair manager

Jij weet als geen ander wat de circulaire ambities van opdrachtgevers zijn. Je stimuleert de circulaire dienstverlening van New Horizon naar de klant toe en kent de uitgebreide circulaire mogelijkheden van materialen die tijdens het oogsten vrijkomen. Kortom: jij denkt in circulaire oplossingen. Spreekt dit je aan? Lees hier meer!

  • Calculator/Werkvoorbereider

Als Calculator/Werkvoorbereider vervul je een cruciale rol in de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van de kosten van het project, het opstellen van offertes en de planning. En ieder project is maatwerk, dus er komen voldoende nieuwe uitdagingen op je pad. Interesse? Lees hier verder!

 

De vacatures van New Horizon óf van andere zusterbedrijven in de gaten houden? Bekijk ze hier allemaal of zet een jobalert aan.

Terug naar actueel overzicht