Geelen Beton en New Horizon ondertekenen samenwerkings- overeenkomst

Op de eerste dag van de PROVADA ondertekenden Ruud van de Rakt (Geelen Beton) en Erik Koremans (New Horizon Material Balance) een samenwerkingsovereenkomst, waarmee Geelen toetreedt tot de Circle of Concrete.

Geelen Beton berekent, tekent en produceert duurzame en kwalitatief hoogwaardige betonelementen voor de Nederlandse woning-, utiliteitsbouw alsook weg- en waterbouw. New Horizon Material Balance heeft als doel om circulaire bouwmaterialen aan de markt te leveren die een bijdrage leveren aan een nieuw circulair en economisch model. New Horizon ontwikkelt en produceert daartoe bouwmaterialen uit Urban Mining.

In de samenwerking tussen Geelen Beton en New Horizon worden secundaire grondstoffen van New Horizon, zoals zand en grind uit oud beton, toegepast in de productie van de prefab betonelementen van Geelen Beton.
Janssen de Jong Bouw heeft als opdrachtgever van New Horizon het besluit genomen om voor alle ModuFair projecten de circulaire prefab betonelementen van Geelen Beton toe te passen.

We zijn trots en kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

Geelen Beton New Horizon
V.L.N.R. Ron Schamp (Janssen de Jong Bouw), Frank Wijnen (Geelen Beton), Ruud van de Rakt (Geelen Beton), Erik Koremans (New Horizon Material Balance) en Karel Kalis (JAJO)
Terug naar actueel overzicht