KC de Zevensprong ontvangt donorhart

Onlangs hebben Frank Hegeman (algemeen directeur van Aarts Bouw) en Hans Ubachs (burgemeester van Gemeente Best) de overeenkomst getekend voor de vernieuwbouw van Kindcentrum de Zevensprong in Best.

De bestaande school zal gedeeltelijk worden geoogst. De vrijkomende bouwmaterialen zullen elders opnieuw ingezet worden. De ultieme vorm van circulariteit en hergebruik van deze waardevolle bouwmaterialen. Zo draagt de Gemeente Best bij aan het mogelijk maken van een circulaire bouweconomie.

Als symbool voor de samenwerking ontvingen Sofie Maas (directrice van de Zevensprong) en Melanie de Laat-Kelders (manager van Korein) een donorhart uit handen van Jules Siewertsen (New Horizon), om de bijdrage aan een circulaire bouweconomie te onderstrepen. Dit donorhart krijgt een plekje in de huidige noodlocatie van De Zevensprong, zodat alle leerlingen, ouders en omwonenden kunnen zien dat hun oude school hier een bijdrage aan levert.

Als afsluiting van deze officiële bijeenkomst werd er een hangslot om de bestaande poort gedaan en ontving Joost van Deursen (projectleider van Aarts Bouw) uit handen van Veronique Zeeman (wethouder onderwijs en kinderopvang) de sleutel. Met deze handeling droeg de gemeente het gebouw en de speelplaats over aan de aannemer.

Vanaf begin november wordt het bestaande donorgebouw geoogst en vanaf eind januari 2024 start Aarts Bouw met de vernieuwbouw van het project.

Donorhart Aarts Bouw New Horizon

Terug naar actueel overzicht