New Horizon presenteert; het TechMorrow plein

Het TechMorrow-team wil de vastgoedwereld laten zien voor welke vernieuwende services, principes en producten ze morgen al kan kiezen. 

We zijn een team van scale-ups en grown-ups actief in de vastgoedwereld van vandaag en morgen. In onze ogen zijn er drie belangrijke ontwikkelingen in de sector: robotisering, digitalisering en circulariteit. Deze ontwikkelingen bieden tal van nieuwe kansen, vormen gezamenlijk de nieuwe werkelijkheid en nemen bovendien risico’s op de verouderde manier van werken weg. Wij benutten deze mogelijkheden en hebben als doel om zoveel mogelijk anderen daarbij te betrekken.

Wij delen graag onvoorwaardelijk onze kennis, omdat we er van overtuigd zijn dat dat uiteindelijk gaat leiden tot een betere wereld. Een wereld waarin we hoe dan ook zullen moeten samenwerken. Immers, ‘If not us, then who?!’

Op website van TechMorrow (www.techmorrow.nl) presenteren we onze partners en hun ontwikkelingen. We zijn benieuwd naar welke kansen u ziet en staan open voor al uw vragen en suggesties. Gezamenlijk zullen we op de Provada 2019 (4, 5 en 6 juni RAI Amsterdam) het TechMorrow plein hosten. U vindt ons daar in het midden van Hal 10, het hart van de beurs, met 210 vierkante meter vol met innovaties die direct toepasbaar zijn. We nodigen u van harte uit!

render01

Terug naar actueel overzicht