Nieuwe productielijn Smart Circular Products B.V.

Smart Circular Products is gevestigd in Zaandam en onderdeel van de Rutte Groep. Het bedrijf is het toonbeeld van duurzaamheid, de sleutel tot een circulaire stad. Smart Circular Products zorgt voor een groene toekomst bij de huidige en nieuwe generaties. Innoveren zit in het DNA van het bedrijf.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende technieken getest. In samenwerking met de Rutte Groep produceren we circulair beton met de Smart Liberator; een innovatieve beton verwerkingstechniek die de oorspronkelijke, primaire bestandsdelen uit geoogst beton (zand, grind en cement) herwint bij de ontmanteling van gebouwen. Van deze herwonnen grondstoffen produceren we nieuw circulair stortbeton ookwel Urban Mining Concrete!

Smart Circular Products heeft een nieuwe productielijn in gebruik genomen. Met deze lijn kan 100 ton premium++ betongranulaat per uur geproduceerd worden met toepassing als toeslagmateriaal in beton.

Het toepassen van deze techniek is een wereldprimeur in de puinrecycling en toepassing en de locatie van de installatie is centraal gesitueerd bij het Noordzeekanaal en daarmee de ideale uitvalbasis voor de Metropoolregio Amsterdam.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Terug naar actueel overzicht