Real Estate Futureproof

Op 16 april jl. heeft New Horizon deelgenomen aan Building Futureproof. Van 30 juni tot 2 juli vindt Real Estate Futureproof, de grootste en meest innovatieve online vastgoedbeurs van Nederland, plaats. Hier komen besluitvormers bijeen om kennis te delen, inzicht te verkrijgen in nieuwe trends en commerciële relaties op te bouwen. New Horizon zal ook tijdens deze editie vertegenwoordigd zijn. 

Na de eerste gave online ervaring kunnen we het vervolg absoluut niet missen! De online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof maakt het mogelijk om, ondanks de Covid-19 maatregelen, met een grote groep vastgoed professionals samen te komen. Namelijk online vanachter je beeldscherm thuis. Het resultaat is een veilige manier van kennis uitwisselen en netwerken, geen CO2 uitstoot, geen materiaalverbruik, geen voedselverspilling en geen torenhoge kosten voor een beursstand.

New Horizon zal tijdens bovengenoemde dagen onderdeel zijn van de programmering. Graag verwijzen we u naar onze eventpagina waar wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Tickets voor dit event zijn hier beschikbaar.

Terug naar actueel overzicht