Ricardo Hogenkamp Algemeen Directeur New Horizon

Ricardo Hogenkamp is per 1 februari 2024 gestart als Algemeen Directeur bij New Horizon.

Ivo van der Mark, CEO JAJO: “JAJO is actief in alle fasen van de vastgoedcyclus. Naast ontwikkelen, bouwen, herstellen en onderhouden richten wij ons ook op het oogsten van gebouwen. Wij geloven dat een duurzame toekomst de enige toekomst is. Onze dochteronderneming New Horizon speelt een belangrijke rol bij het nastreven van deze ambities. Ik ben dan ook blij met de komst van Ricardo Hogenkamp. Zijn kennis, ervaring en ondernemerschap passen uitstekend bij ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat Ricardo samen met het huidige team van betrokken medewerkers verdere invulling gaat geven aan onze duurzame ambities.”

Ricardo Hogenkamp beschikt vanuit verschillende rollen over brede kennis en ervaring in sloop- en grondwerken. Hij heeft de laatste jaren veel in Duitsland gewerkt en is een echte teamplayer. Ivo van der Mark: “Ricardo staat bekend om zijn doortastendheid, persoonlijke aanpak en efficiënte manier van werken. Hij gaat zich samen met het team focussen op het bieden van een nog betere dienstverlening aan klanten, op verder innoveren en op het vastberaden voortzetten en versnellen van de duurzame missie.”

Ricardo Hogenkamp: “Ik focus me graag op het doorontwikkelen en optimaliseren van een organisatie. Mijn affiniteit met duurzaamheid, circulariteit en het ontzorgen van klanten sluit goed aan bij het dienstenpakket van New Horizon. Ik kijk ernaar uit om samen met het gehele team de doelstellingen te behalen, maar ook te waarborgen. Bovenal wil ik een toevertrouwde partner voor onze klanten te zijn.”

Ricardo is bereikbaar via r.hogenkamp@newhorizon.nl of 076 700 21 19.

Wij wensen Ricardo veel succes!

Foto: Ricardo Hogenkamp

Terug naar actueel overzicht