Sint Antonius van Padua – Donorgebouw

In Noordwijkerhout is New Horizon gestart met de ontmanteling van de voormalige woonlocatie van Woningstichting Sint Antonius van Padua. De circulaire ambities van deze woningstichting heeft er toe geleid dat de opdracht is gegund aan New Horizon.

Zoals eerder vermeld zijn er vele meters aan hardhouten plafonddelen en leuningen geoogst.  Ook de ramen van een deel van het pand hebben een nieuwe bestemming gekregen. Daarnaast gaan we het beton herzitten voor nieuw beton en kijken we naar verdere mogelijkheden die dit donorgebouw ons geeft. Het pand fungeert hierdoor als donorgebouw in een circulaire economie.

Als ”donor” stelt Sint Antonius van Padua haar gebouw ter beschikking. De oogst die afkomstig is uit dit pand zal heringezet worden binnen andere projecten van New Horizon. Wij kunnen niet zonder deze donorgebouwen. Wij zoeken op grote schaal donorgebouwen om onze productie en distributie van bouwmaterialen voldoende te kunnen blijven voeden.

Heeft u een donorgebouw? Meld deze dan hier bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Terug naar actueel overzicht