Teamversterking per 1 januari 2017

Per 1 januari 2017 staat het onderdeel van New Horizon Urban Mining dat verantwoordelijk is voor het ontmantelen van gebouwen onder leiding van Alex Verkuijlen (43). Hij zal als directeur van het Oogstbedrijf dagelijks leiding geven aan het team van professionals dat van Urban Mining haar vak heeft gemaakt.

Het oogsten van materialen en grondstoffen uit gebouwen is een cruciaal onderdeel van het proces waarover New Horizon risicodragend regie voert. Immers, een deel van de materialen zal na keuring en reiniging direct worden toegepast in andere projecten. Een ander deel zal middels re-furbishement of up-cycling geschikt worden gemaakt voor gebruik. Het Oogstbedrijf werkt daarbij nauw samen met de partnerbedrijven van New Horizon.  Hierdoor worden de vooraf afgesproken hoeveelheden en kwaliteiten op het juiste moment  geleverd. Dit gehele proces wordt zo vormgegeven dat de opdrachtgever kan vertrouwen op de belofte dat het op deze manier ontmantelen niet langer duurt en niet duurder is.

Alex beschikt over 20 jaar ervaring in de sector. Hij was lange tijd actief als adviseur en projectmanager bij de grotere ingenieursbureaus in ons land. De laatste jaren versterkte hij als bedrijfsleider het team van een middelgroot asbestsanerings- en sloopbedrijf.

In het voorbije jaar werkte Alex al samen met New Horizon aan diverse projecten in de rol van onderaannemer. De fundamenteel andere aanpak sprak hem aan. Nu het familiebedrijf waarin hij actief was werd verkocht was de overstap logisch en snel gerealiseerd. Een ‘natuurlijk’ moment om zijn kennis in te zetten in de transitie naar een meer circulaire economie.

Alex is bereikbaar op alex@newhorizon.nl of 06-50822302.

Terug naar actueel overzicht