Week van de Circulaire Economie 2019

Tijdens de week van de Circulaire Economie (14 t/m 18 januari 2019) organiseert New Horizon Urban Mining in samenwerking met het Urban Mining Collective een tweetal kennis-sessies. Op dinsdagmiddag 15 Januari nemen we twee cruciale onderdelen van de circulaire economie onder de loep: Het gestructureerd verlagen van de Milieuschade van bouwmaterialen (en daarmee gebouwen) én het principe ‘Product as a service’ specifiek voor gebouw(onderdelen).

De transitie naar een circulaire economie is één van de grootste veranderingen die we de komende jaren zullen doormaken. Er is in onze ogen maar één manier om alle kansen die dit nieuwe economische model biedt te benutten: Onvoorwaardelijk kennis delen!

Met een team van specialisten ontwikkelde we praktische toepassingen die we graag met u delen. Maar bovenal zijn we op zoek naar uw kennis en inzichten. Bijgaande uitnodiging is dus vooral gericht op architecten, projectontwikkelaars, beleggers en financiers. Laten we 2019 starten met onvoorwaardelijk kennis delen. Wij zien er enorm naar uit om samen met u kansen te benutten en tegelijkertijd impact te maken!

NEWHO0061_UITNODIGING_CIRCULAIRE_ECONOMIE_A4_v2
Terug naar actueel overzicht