Van Draeckeburgh nieuwe partner Urban Mining Collective

Op de eerste dag van de PROVADA ondertekenden Mitchell Gmelich (Van Draeckeburgh | Subsidies en Financieringen) en Erik Koremans (New Horizon Material Balance) een contract waarmee Van Draeckeburgh toetreedt als kennispartner in het Urban Mining Collective.

De Nederlandse overheid stimuleert het toepassen van circulaire bouwmaterialen in nieuwbouwprojecten door subsidies te verstrekken.

Van Draeckeburgh | Subsidies en Financieringen is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken en benutten van subsidies en financieringsregelingen. Afhankelijk van het nieuwbouwproject zijn er diverse circulaire subsidies beschikbaar.

New Horizon Material Balance heeft als doel om circulaire bouwmaterialen aan de markt te leveren die een bijdrage leveren aan een nieuw circulair en economisch model. New Horizon ontwikkelt en produceert daartoe bouwmaterialen uit Urban Mining.
Om een brede toepassing van deze materialen mogelijk te maken, faciliteert New Horizon een model waarin gebruik wordt gemaakt van bestaande bestel- en distributiesystemen. Daarnaast ontwikkelt New Horizon nieuwe financiële modellen, meetmethoden en waarderingsystemen. New Horizon werkt in dit kader samen met gevestigde bedrijven in de keten, verenigd in het Urban Mining Collective.

Wij zijn trots en we kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

Van Draeckeburgh Urban Mining Collective New Horizon

Terug naar actueel overzicht