Woningstichting Sint Antonius van Padua

In Noordwijkerhout is New Horizon gestart met de ontmanteling van de voormalige woonlocatie van Woningstichting Sint Antonius van Padua. De circulaire ambities van deze woningstichting heeft er toe geleid dat de opdracht is gegund aan New Horizon. Het pand bestaat uit een laagbouwdeel en een hoogbouwdeel en omvat in totaal ruim 1500 m² perceeloppervlakte met ruim 4000 m² BVO.

Momenteel wordt de asbestsanering uitgevoerd en is inpandig de oogst in volle gang. Vele meters aan hardhouten plafonddelen en leuningen zijn inmiddels geoogst en ook de ramen van een deel van het pand staan inmiddels klaar om een nieuwe bestemming te krijgen. Installatiedelen zullen worden verwijderd zodra alle Nuts voorzieningen zijn afgesloten. Diverse losse elementen zoals terrasoverkappingen en inpandig meubilair hebben inmiddels een andere eigenaar gevonden.

De machinale ontmanteling zal medio juni 2020 aanvangen. Hier zal het zuivere beton grotendeels worden afgevoerd naar de Smart Liberator om hier te worden ingezet voor het verkrijgen van Freement en het maken van circulair beton.

Terug naar actueel overzicht