Combinatiebezoek MOOS & Rutte Groep

MOOS Urban Mining Concrete

Uitnodiging voor Woningcorporaties: Laat je inspireren door van elkaar te leren in de MOOS woning

In The Middle Of Our Street
Bij In The Middle Of Our Street willen we op een verantwoorde manier het woningtekort oplossen. Dit doen we door gebouwen te realiseren met industrieel geproduceerde modules. De modules bestaan uit een hybride materialisatie: hout (biobased) en circulair beton (Urban Mining materialen). De MOOS lab woning is klaar en te bezichtigen in Zaandam. Dankzij onze gebouw configurator (our house) krijg je direct inzicht in de te realiseren woonmix, en de financiele, ecologische en sociale haalbaarheid op specifieke locaties. We laten graag zien hoe huurders optimaal kwalitatief kunnen wonen in combinatie met woningen met een zeer lage milieubelasting. Het winnen van So You Think You Can Build gaf ons een extra boost. De eerste 20 woningen mogen we gaan bouwen. Innovatie in de woningbouw is deze dag zichtbaar en aanraakbaar. Deze uitnodiging combineert een innovatie op het gebied van beton met een nieuwe sociale woning voor alle gezinssamenstellingen met plattegronden variërend van 30 tot 138m2. We nodigen jullie graag uit om de MOOS woning te komen beleven! 

Urban Mining Concrete
Maak kennis met de toekomst van beton: Urban Mining Concrete. Minimaal 63% CO₂-reductie ten opzichte van traditioneel beton en 100% van de kwaliteit die u van uw leverancier mag eisen. Wij nemen u mee door het productieproces. Van het oogsten van betonnen delen tot het eindproduct: een kwalitatief hoogwaardig beton met alle eigenschappen die uw project een solide basis geven. Zie de Smart Liberator in actie: een unieke productiestraat die zijn gelijke niet kent.

Een fysieke rondgang met de laarzen aan
De rondleiding vindt plaats bij de betoncentrale van Rutte in Zaandam. U krijgt een unieke inkijk in het productieproces met een uitgebreide toelichting door onze specialisten en bezichtigt u de MOOS lab woning. Meld je aan via de aanmeldknop. We ontvangen groepen tot 10 personen per groep, dus ben er snel bij. Er zijn geen kosten aan verbonden en wij zorgen voor en veilige en inspirerende sessie.

Programma in hoofdlijnen
– 15:00 tot 16:00
We nemen u mee door het hele proces van het oogsten van bronmaterialen, de verwerking, het productieproces tot aan het leveren van Urban Mining Concrete. Uiteraard delen we de specificaties van dit bijzondere beton en geven we antwoorden op uw vragen.

– 16:00 tot 17:00 U brengt een bezoek aan de MOOS woning waarin het winnende team van So You Think You Can Build laat zien hoe sociale woningbouw schaalbaar en betaalbaar in grote kwaliteit door hen wordt gemaakt.

Terug naar Evenementen overzicht

Praktische informatie

Datum:
01 februari 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Lokatie:
Kruisbaken 2 te Zaandam
Aanmelden

Programma

Tijdens de fysieke rondleiding zullen we u meenemen door het gehele proces van oogsten, verwerken en leveren van Urban Mining Concrete en bezichtigt u de MOOS lab woning.

Contactpersoon

Erik Koremans

Directeur

06 - 22 94 57 29

Mail Erik Koremans