Dag van de Circulariteit

Circulariteit is een beetje een beladen begrip geworden. Het is zo breed en zwaar. Wij vinden het belangrijk dat we ons ook vooral blijven realiseren dat het heel leuk is! En waarom? Omdat het nog een code is die gekraakt moet worden. Het gaat wat ver om het te omschrijven als een real life escape room, maar een mysterie is het wel. We weten waar we naartoe willen en moeten, maar hoe we er komen? Dat moeten we nog gezamenlijk uit zien te puzzelen.

Het is bij uitstek het gebied om buiten de gebaande paden te denken. Een wereld zonder afval, een keuken zonder stekkers, zonder creativiteit komen we er niet. En je eigen creativiteit heeft soms een slinger nodig. Je moet jezelf inspireren. En dáárom organiseren wij jaarlijks de Dag van de Circulariteit, dit jaar op 23 september in de CIRCL in Amsterdam. Een mix van deelnemers en sprekers die allemaal met creatieve circulaire ideeën bezig zijn. Dat kun je dus eigenlijk niet missen.

Dus wil jij klaar zijn voor een circulaire toekomst en je verdiepen in dit thema? Meld je dan aan voor onze Dag van de Circulariteit. Als jij je aanmeldt krijg je als bonus verschillende video’s toegestuurd: een kick-off van de verschillende deelsessies en vervolgens vijf maanden lang inspirerende en inhoudelijke video’s. 23 september gaan we verder in gesprek tijdens een fysieke bijeenkomst. Wie we dan horen en zien?

U kunt het volledige programma hier zien! U kunt zich hier tevens inschrijven.

Terug naar Evenementen overzicht

Praktische informatie

Datum:
23 september 2021
Tijd:
14:00 - 18:00
Lokatie:
Circl te Amsterdam
Inschrijven kan via de link in de tekst

Programma

U kunt het volledige programma hier zien!