Data in relatie tot circulariteit

De Nederlandsche Bank New Horizon Circl

Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Zuidas, staat voor een verandering. Vanaf 1 juli aanstaande gaat ABN AMRO het inmiddels verkochte Circl paviljoen op de Zuidas permanent verlaten. Dit betekent dat de fysieke activiteiten van ABN AMRO in Circl beëindigd worden.

In 2017 werd Circl geopend. De opening van een nieuw circulair gebouw en daarmee het circulaire hoofdkwartier van ABN AMRO. Samen met het Urban Mining Collective stonden we toen aan het begin van onze circulaire reis. Wat waren (en zijn!) we trots op de circulaire materialen die wij als Urban Mining Collective hebben geleverd. Inmiddels zijn we zo veel verder en is Urban Mining uitgegroeid tot een vak!

Om samen hun clubhuis en beweging te vieren, nodigen wij u graag uit om op 22 mei nog één keer een programmering bij te wonen in Circl. Circl is altijd al de plek geweest om van elkaar te leren en “the right to copy” staat daarbij centraal. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid een laatste keer gebruik te maken van het mooie circulaire paviljoen.

New Horizon ontmantelt gebouwen om zo veel mogelijk materialen te oogsten voor hergebruik. Hierbij zetten wij data in om te komen tot een voorspelbaar volume aan waardevolle producten en materialen. Data als grondstof voor Urban Mining!

Stingo Huurdeman en Rob van Lith zullen hier tijdens een interactieve presentatie meer over vertellen en de dialoog met u als bezoeker aangaan.

U kunt zich middels de volgende link inschrijven!

Terug naar Evenementen overzicht

Praktische informatie

Datum:
22 mei 2023
Tijd:
09:00 - 11:00
Lokatie:
Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

Programma

U kunt zich middels de volgende link inschrijven!

Contactpersoon

Erik Koremans

Directeur

06 - 22 94 57 29

Mail Erik Koremans