Rondgang Rutte Groep – Circulair beton – Ontwikkelaars

Circulair beton urban mining concrete

Een uniek live event. Ook tijdens Corona!

Maak kennis met de toekomst van beton: Urban Mining Concrete. Tot 63% minder CO2 en 100% van de kwaliteit die u van uw leverancier mag eisen. Wij nemen u mee door het productieproces. Van het oogsten van betonnen delen tot het eindproduct: een kwalitatief hoogwaardig beton met alle eigenschappen die uw project een solide basis geven. Zie de Smart Liberator in actie: een unieke productiestraat die zijn gelijke niet kent.

Corona-informatie
De rondleiding vindt plaats via Microsoft Teams. Om de productie te waarborgen is het complex van Rutte tijdens de pandemie namelijk uitsluitend toegankelijk voor eigen personeel. Maar dankzij niet minder dan 16 live-camera’s is het alsof u er zelf bij bent. U krijgt u een unieke inkijk in het productieproces met een uitgebreide toelichting door onze specialisten.

Neem contact met ons op voor een afspraak via de aanmeldknop. Er is geen limiet aan het aantal deelnemers en er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma:
We nemen u mee door het hele proces van het oogsten van bronmaterialen, de verwerking, het productieproces tot aan het leveren van Urban Mining Concrete. Uiteraard delen we de specificaties van dit bijzondere beton en geven we antwoorden op uw vragen.

Terug naar Evenementen overzicht

Praktische informatie

Datum:
15 maart 2021
Tijd:
14:00 - 16:00
Lokatie:
Kruisbaken 2 te Zaandam (digitale rondleiding)
Aanmelden

Programma

Tijdens de digitale rondleiding zullen we u meenemen door het gehele proces van oogsten, verwerken en leveren van Urban Mining Concrete. Tevens zullen de specificaties van het Urban Mining Concrete uitvoerig met u besproken worden.